Asiakaspalvelu: 044 493 8553

Fixonomi Oy

Fixonomi on ihmisten auttamista varten perustettu suomalainen yritys. Ensisijainen myyntikanavamme on verkkokauppa, josta voi tilata kodin kunnostamiseen ja ylläpitoon liittyvät palvelut suoraan kiintein hinnoin.

Oletko sinäkin kyllästynyt siihen, että joka asiasta pitää pyytää tarjous ja tarjous tulee sitten joskus, jos on tullakseen? Kun tilaat palvelun suoraan netistä kiinteällä hinnalla, et tarvitse tarjousta! Myöskään laskun loppusummaa ei tarvitse jännittää, sillä se näkyy verkkokaupan kassalla!

Halusimme tehdä palveluiden ostamisesta helppoa ja mutkatonta – tervetuloa palveluiden ostamisen nykyaikaan!

Yritys

Miten kuvio oikein toimii?

Se on juuri niin yksinkertaista, kuin näyttääkin. Tilaat palvelun kuin minkä tahansa tuotteen näppärästi verkkokaupasta. Sen jälkeen soitamme sinulle nopeasti ja sovimme kanssasi sopivan ajankohdan työn suoritukselle. Sovittuna ajankohtana ilmestymme paikalle ja hoidamme homman viimeisen päälle.

Jos haluat varmistaa saatavuuden tietylle ajankohdalle, voit soittaa meille tai kysyä chatissa ennen tilaamista ja varmistaa, että asennus onnistuu juuri silloin. 

Yllättäviä kuluja ei ole odotettavissa, eikä muitakaan koiria haudattuna. Kaikki sisältyy verkkokaupassa maksamaasi hintaan. 

Miksi olemme olemassa?

Tehtävämme on tuoda palveluiden ostaminen 2020-luvulle ja tehdä siitä ennakoitavaa ja helppoa. Olemme kyllästyneitä siihen, että joka asiasta pitää pyytää tarjous ja tarjous tulee sitten joskus, jos on tullakseen. 

Visiomme

Visiomme on, että asiakkaat ympäri Suomen voivat ostaa mahdollisimman monta erilaista palvelua suoraan netistä, kysymättä tarjousta tai tilaamatta kartoituskäyntiä. Vielä emme pysty tarjoamaan palveluitamme koko maahan, mutta sinne olemme matkalla. Valikoimamme tulee kattamaan kaikki palvelut, jotka ovat kiinteästi hinnoiteltavissa. 

Arvomme 

Tärkein arvomme on välittäminen. Liian usein kaikilla aloilla unohtuu se, että olemme loppujen lopuksi ihmisiä toisillemme. Me haluamme, että kaikessa toiminnassamme näkyy asiakkaasta, työkaverista ja työn jäljestä välittäminen ❤️

Yhteystiedot:

Fixonomi Oy | Y: 3296069-8
Taivalmäki 9 | 02200 ESPOO
info@fixonomi.fi | 044 493 8553 (ma–pe 8–16)

Palveluitamme