Arvostelut

Asiakkaamme ovat antaneet meille seuraavanlaisia arvosteluita. 

Based on 126 reviews
98%
(123)
2%
(2)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Astianpesukoneen asennus

Tiskikoneen asennus onnistui samana päivänä. Hyvää ja siistiä jälkeä tuli, mukava ja ammattitaitoinen kaveri. Nettisivujen verkkokauppa toimi myös hyvin ja työn tilaaminen ja laskutus hoitui sen kautta kätevästi. Suosittelen!

TV seinään

Hyvin tehty työ!

J
Suihkuseinän asennus
Jaakko Nikkilä
Suihkuseinän asennus ammattitaidolla

Suihkuseinän asennus onnistui mallikkaasti ja asentaja oli huolellinen. Asennuksen tilaaminen oli vaivatonta ja ylimääräsiä piilokustannuksia ei tullut. Mielestäni täyden kympin suoritus.

E
Astianpesukoneen irrotus
Erika Salomäki
Astianpesukoneen irrotus

Astianpesukoneen irrotus sujui ammattimaisesti ja tehokkaasti. Loistava palvelukonsepti tällainen ja helppo käyttää. Erityiskiitos nopeasta palvelusta ja samalla avusta pyykkikoneen tuloletkun irrotuksen kanssa!

Erinomaista työtä

Todella tyytyväinen asiakas. Luotettava, osaava ja asiallinen tekijä, jonka palveluja tulen käyttämään jatkossakin, jos tarvetta. Suihkuseinän asennus tällä kertaa.

Tv taso

Tv taso tultiin kasaamaan saman päivänä. Työ tehtiin nopeasti ja jälki on ammattimaista. Iso suositus!

R
Taulun kiinnitys
Riikka Jylhä
Aivan loistava palvelu!

Saimme taulut seinille ja saimme huippu hyvää palvelua. Voin lämpimästi suositella palvelua.

Hätäapu

Sain nopeasti avun pulmaani.

Suihkunurkkauksen silikonien vaihto

Palvelu löytyi helposti netistä.
Sopiva ajankohta käynnille löytyi helposti.
Työnjälki erittäin siisti! Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, jota voin suositella.

TV asennus seinälle

Palvelun varaus sujui moitteettomasti ja itse asennus myös. Työnjälki siistiä ja todella ammattitaitoista. Erittäin positiivinen kokemus!

Loistava palvelu

Astianpesukoneen irrotus onnistui nopealla aikataululla ja työ oli oli nopeasti tehty.

Astianpesukoneen asennus

Tilasin verkkosivuilta astianpesukoneen asennuksen. Soitto ja asennus samana päivänä. Asiakaspalveluhenkinen ja ammattitaitoinen asentaja, huolellinen ja tarkka. 10/10. Kiitos Fixonomi!

Verhotangon asennus

Kiitos verhotangon asennuksesta! Asennus sujui ripeästi ja asiantuntevasti. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja käytämme Fixonomin palveluita oikein mielellämme jatkossakin.

Suosittelen

TV

Pätevä kaveri👍asensi vielä taulun kaupan päälle
Annan kuusi tähtee!!

Nopea ja ammattitaitoinen

Hyvä ja nopea yhteydenpito, asentaja saapui sovittuna aikana ja saatiin tv hyvin seinälle. Katsoi tarkasti tukirakenteita, jotta tv on varmasti tukevasti seinällä. Kiitos!

Pyykinpesukoneen asennus

Asennus ja tarvittavat lisäosat oli helppo tilata. Aikataulu saatiin sovittua nopeasti. Ammattitaitoinen ja ystävällinen asentaja.

M
Kiuaskivien vaihto
Marketta K.
Kiuaskivien vaihto

Hienoa, että löysimme tämän palvelun netistä. Toiminta oli ammattitaitoista, mutkatonta ja työn jälki laadukasta, olemme tyytyväisiä.

V
Pyykinpesukoneen asennus
Vilma Yli-Rahko
Pyykinpesukoneen asennus

Pesukone asennettiin tyttärelleni. Tilasin asennuksen hänelle fixonomilta, koska olen itse saanut erittäin hyvän kokemuksen ko yrityksestä (pyykinpesukoneen asennus sekä taulun seinälle kiinnittäminen). Tyttäreni sanoi olevansa erittäin tyytyväinen. Asentaja oli ystävällinen, työ sujui nopeasti ja jälki on hyvää. Lisäksi maksoin epähuomiossa liikaa, mikä huomattiin fixonomissa, ja liikaa maksettu osa summasta palautettiin saman tien. Suosittelen lämpimästi!

Silikonien vaihto

Fixonomi vaihtoi silikonit meidän kylpyhuoneeseen, wc-tiloihin, suihkukaappiin ja keittiötasoon. Asiointi oli vaivatonta ja nopeaa. Työn suorittaja asiallinen ja ammattitaitoinen tekijä. Asiat hoituivat niin kuin olimme sopineet - huolellisesti ja ajallaan.

A
Astianpesukoneen asennus
Aliisa Virkkunen

Todella nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa! Tilaus hoitui vaivattomasti ja asiakaspalvelu oli erinomaista.

Nopea ja kätevä, mutta ei keskellä seinää

Asennus onnistui nopeasti ja kätevästi vaikka meillä oli omasta puolesta säätöä aikataulujen kanssa. Asennettu TV ei kuitenkaan ole keskellä sille tilattua seinää. Toisella puolella 21cm ja toisella 15cm väli.

Kone kuntoon

Koneen tasapainottaminen todella kaltevalla lattialla oli hankalaa mutta saatiin kuin saatiinkin kone pysymään paikoillaan linkouksen aikana. Palvelu oli erinomaista ja molemmat halusi parhaimman mahdollisen tuloksen joten kokeilimme pariakin eri vaihtoehtoa. Todella hyvää palvelua ja tyytyväinen asiakas

P
WC-istuimen asennus
Pekka Mäenvirta
Hyvää duunia

Kaikki toimi kuten pitikin ja asentaja oli ajallaan paikalla.

Hajulukon puhdistus ja vaihto

Nopea ja asiallinen sekä erittäin ystävällinen palvelu ensi kontaktista saakka. Saimme myös arvokasta neuvoa ja tietoa. Varasimme hajulukon puhdistuksen suoraan netistä, saimme nopean yhteydenoton puhelimitse ja palvelun saman päivän iltana. Itse puhdistus sekä hajulukon huonokuntoisuudesta johtuva vaihto sujui nopeasti ja asiantuntevasti. Kiitos