Asiakaspalvelu: 044 493 8553

Arvostelut

Alla olevat arvostelut on kerätty riippumattoman Judge.me – palvelualustan toimesta. Verified-merkki arvostelun yhteydessä kertoo, että asiakas on todennetusti tilannut kaupastamme.

Based on 319 reviews
97%
(309)
3%
(9)
0%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Suosittelen lämpimästi

Fixonomin toiminta oli kaikissa vaiheissa lähtien tarjouspyyntöön vastaamisesta aina työn toteutukseen asti nopeaa, ammattitaitoista ja ystävällistä. Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa heistä, suosittelen lämpimästi. Olisivatpa kaikki yritykset yhtä hyviä asiakaspalvelussa ja työn laadussa.

Pyykinpesukoneen asennus

Asennuksen tilaus oli helppoa ja asentaja soitti ajan sopimiseksi sovitusti seuraavana arkipäivänä. Asennusajan sai nopeasti. Asentaja tuli sovittuna aikana ja ilmoitteli myös tarkemmin tekstarilla aikatauluaan. Kaikki sujui hyvin, voin suositella palvelua.

A
Verhotangon asennus
Anniina Repo
Verhotankojen asennus olohuoneeseen - todella ammattimainen palvelu

Tarvitsin olohuoneeseen kahden verhotangon asennuksen. Asentaja oli ammattimainen, hyvä käytöksinen ja hänellä oli teknisen asennuksen lisäksi myös silmää miten verhotangot kannattaa asentaa. Ostokokemus oli myös tosi hyvä, tsekkasin ensin sopivan asennusajankohdan chatissa, minkä jälkeen tein ostoksen verkkokaupassa. Alkuperäinen aika sovittiin 4 arkipäivän päähän. Loppuviimein sain kuitenkin asennuksen seuraavalle päivälle peruutuksesta johtuen mikä oli ehdottomasti plussaa. Lopputulos oli erinomainen ja kokemus miellyttävä. Tosi freesi ja toimiva palvelu kaikin puolin! Voin lämpimästi suositella!

Astianpesukoneen irroitus ja asennus.

Asennukset ok, palvelu parasta mitä olen saanut.
Suosittelen kiitos👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Pyykinpesukoneen asennus

Kaikki meni erinomaisesti! 😊

M
Pyykinpesukoneen asennus
Matias Anttonen
Pyykinpesukoneen asennus

Ystävällinen palvelu ja ammattimainen asentaja. Suosittelen.

Kätevästi bambuverhot parvekkeelle!

Tilasin verhojen asennuksen parvekkeelle ja Fixonomin asennuspalvelu oli todella helppo. Asentaja oli sovittuna aikana paikalla ja hän oli ystävällinen ja mukava. Nyt on ihanaa viettää kesäiltoina parvekkeella! Suosittelen Fixonomia ihan kaikille muillekin. Seuraavaksi tilaan ison peilin kiinnityksen eteiseen!

P
Pyykinpesukoneen asennus
Pauliina Lindedahl
Pesukoneen asennus

Ystävällinen, huolellinen ja ammattimainen palvelu. Tulen varmasti käyttämään myös tulevaisuudessa. Kiitos 👍🏼😊

Pesukoneen asennus

Asennuksen sai lyhyellä varoitusajalla vielä samalle päivälle ja asennus sujui nopeasti. Asentajakin oli mukava ja kohtelias. Olen tyytyväinen lopputulokseen!

Apk asennus

Laadukas asennus, kaikki otettiin huomioon!

Mainio

Ystävällinen ja sujuva palvelu

Sujuvaa palvelua

Kiireellisellä aikataululla onnistui pyykinpesukoneen irrotus sujuvasti ja sovitusti. Olen tosi tyytyväinen.

A
Pyykinpesukoneen asennus
Amanda Mustakallio
Pyykinpesukoneen asennus

Asentaja oli erittäin ammatitaitoinen ja näin ollen osasi hommansa erittäin hyvin. Asentaja oli myls eritäin nopea toiminen ja hoiti hommansa vikkelästi. Oli myös erittäin kiitettävää, että asentaja tarkasti pesukoneen toiminnan ennen lähtöään.

Kiitos taas kerran

Asiantuntevasti, nopeasti ja ystävällisesti hoidettu pesukoneen asennus. Suurkiitos!

Suosittelen !

Katseltuamme jo pari vuotta vaihdon tarpeessa olevia kylpyhuoneen ja WC:n saumoja päätimme että nyt on korkea aika vaihtaa. Katsottuani youtube ohjeita siitä miten työ tulee tehdä niin päädyin siihen, että tämä työ kannatta jättää ammattilaiselle. Laitettuani tarjouspyynnön nettiin niin jo seuraavana päivänä asentaja kävi katsomassa tilanteen ja teki tarjouksen. Työ saatiin sovittua jo muutaman päivän päähän. Joten viikon kuluesssa siitä kun vihdoinkin päätimme uusia saumat niin nyt ne on vaihdettu. Työ tehtiin huolellisesti ja työn jälki näyttää hyvältä. Ammattilaisen työtä !

Washing machine installation

Very good, polite and fast service fully available in English. They are very helpful and come right on time. Also, quick support in online chat. 5/5

M
WC-istuimen asennus
Matti Vilkkumaa
Erittäin ammattitaitoista työtä

Tilasimme vuotavan wc-istuimen vaihdon Fixonomilta. Tilaus kävi sujuvasti netin kautta, saimme asiantuntevaa apua istuimen valintaan. Vaihto olikin vähän hankalampi tapaus, koska vanha istuin piti piikata irti. Siitä huolimatta koko homma hoitui nopeasti, sujuvasti ja erittäin ammattitaitoisesti. Lisäksi työn laatu on aivan priimaa. Suosittelemme todella mielellämme.

Täydet pisteet

Sujuvasti ja hyvin hoidettu homma, eikä tarvinnut itse hikoilla ja sählätä iskuporakoneen kanssa. Mukava asentaja!

Kaiutintelineiden asennus seinään

Osaava ja nopea asennus ja ystävällistä palvelua.

Pyykin- ja astianpesukoneitten irroitus, siirto ja asennus

Kokonaisuutena erinomainen palvelu varauspuhelusta, chat-vastauksiin ja itse työhön eli astian-ja pyykinpesukoneitten irroitukset, siirrot uuteen asuntoon ja asennukset paikoileen. Voin suositella lämpimästi.

Nopeaa ja huolellista palvelua

Efficiency is 100%

Tv asennus kipsiseinään

Ammattitaitoinen ja nopea palvelu sekä siisti työn jälki. Kaikki sujui ajallaan, niinkuin oli sovittu. Suosittelen! Käytän itsekin jatkossa.

Erinomainen ja nopea palvelu

Vaivattomasti tilattu ja sovittu. Palvelu sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Tilaisin palvelun uudestaan.

Nopea ja ammattitaidolla asennettu

Palveluitamme