Asentaja, Uusimaa

Asentaja, Uusimaa

17.4.2024 – Asentajan paikka auki!

Tule osaksi täysin uudenlaista palvelukonseptia – Asennusten verkkokauppaa! Myymme verkkokaupassamme erilaisia asennus- ja huoltopalveluita ihmisten koteihin ja työpaikoille. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan asiakkaan tilauksia Uudellamaalla!

Työssä pääset esimerkiksi asentamaan seinään telkkareita, hyllyjä, tauluja ja verhotankoja, asentamaan kodinkoneita, vaihtamaan kiuaskiviä, vaihtamaan silikonisaumoja jne. Työ sisältää myös jonkin verran rautakaupassa käyntiä, autolla ajamista ja laskutusta. 

Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta ainakin osasta mainituista palveluista, toki saat lisäksi myös kattavan perehdytyksen tehtäviin. Rakennus- , LVI-, kiinteistönhoito- tai sähköalan tms koulutus katsotaan eduksi.

Ajokortti B on tehtävässä välttämätön. Lisäksi sujuva suomen kielen taito ja tyydyttävä englannin kielen taito tarvitaan.  

Meillä Fixonomilla asiat tehdään sydämellä. Tärkein arvomme on välittäminen. Etsimme huolellista ja ihmisläheistä tekijää – jos sinulla on taipumus hosumiseen, tehtävä ei ole sinua varten. Jos nautit odotusten ylittämisestä ja ihmisten kohtaamisesta – hae! 

Juuri nyt etsimme täysipäiväistä tai lähes täysipäiväistä asentajaa. Työt voi aloittaa heti. Voit halutessasi myös laskuttaa esimerkiksi kevytyrittäjänä tai toiminimellä. 

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut:

miika.jokelainen@fixonomi.fi

 

@fixonomi ⚠️Rekry! Saa jakaa! Tule osaksi täysin uudenlaista palvelukonseptia – Asennusten verkkokauppaa! Myymme verkkokaupassamme erilaisia asennus- ja huoltopalveluita ihmisten koteihin ja työpaikoille. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä toteuttamaan asiakkaan tilauksia Uudellamaalla! Työssä pääset esimerkiksi asentamaan seinään telkkareita, hyllyjä, tauluja ja verhotankoja, asentamaan kodinkoneita, vaihtamaan kiuaskiviä, vaihtamaan silikonisaumoja jne. Työ sisältää myös jonkin verran rautakaupassa käyntiä, autolla ajamista ja laskutusta. Pääset itse vaikuttamaan omiin työaikoihisi! Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta ainakin osasta mainituista palveluista, toki saat lisäksi myös kattavan perehdytyksen tehtäviin. Rakennus- , LVI-, kiinteistönhoito- tai sähköalan tms koulutus katsotaan eduksi. Ajokortti B ja oma auto on tehtävässä välttämätön. Meillä Fixonomilla asiat tehdään sydämellä. Tärkein arvomme on välittäminen. Etsimme huolellista ja ihmisläheistä tekijää – jos sinulla on taipumus hosumiseen, tehtävä ei ole sinua varten. Jos nautit odotusten ylittämisestä ja ihmisten kohtaamisesta – hae! Juuri nyt etsimme täysipäiväistä tai lähes täysipäiväistä asentajaa. Työt voi aloittaa heti. Voit laskuttaa esimerkiksi kevytyrittäjänä tai toiminimellä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi omiin ansioihin. Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: miika.jokelainen@fixonomi.fi #rekry #rekrytointi #asentaja #työpaikka #työpaikat #fixonomihoitaa #asennustenverkkokauppa ♬ alkuperäinen ääni - Fixonomi
Takaisin blogiin

Artikkeliin liittyvät tuotteet

1 / 10