lvi-palvelut-netista

Uutta: LVI-asennukset netistä – vihdoinkin!

Rautakaupoistahan niitä saa, pönttöjä, hanoja, lavuaareja jne. Mutta kuka ne asentaisi paikoilleen??? 

Allaskaappi on turvonnut muodottomaksi, suihku on 90-luvulta ja pönttökin on ollut joskus valkoinen... Pienellä päivityksellä kylpyhuoneen saisi kyllä taas ryhtiin, mutta eihän sitä itse osaa ja LVI-liikkeet eivät tunnetusti vastaa puhelimeen. Ja jos sieltä joku vaivautuisi tulemaan, niin vain taivas tietää, millainen lasku sieltä lopulta sitten tulee 😱

Päivitetäänpäs kalenteri nykyaikaan

Ei tämä ole niin vaikeaa! 2020-luvulla palveluiden ostamisen ei tarvitse enää olla ahdistavaa, salamyhkäistä tai hankalaa. Meidän mielestä asennus pitää pystyä tilaamaan suoraan netistä siten, että hinta on etukäteen tiedossa.

Fixonomi on syntynyt siitä kaihosta, jolla katselet rautakaupassa kiiltäviä hanoja ja haaveilet, että joku vielä laittaisi sen paikalleen. Olemme jo hyvän tovin tarjonneet erilaisia kiinnitys- ja asennuspalveluita erilaisille tuotteille, mutta nyt valikoimassamme ovat myös LVI-asennukset! Tarvittaessa haemme myös sopivat tuotteet kaupasta puolestasi – kysy tästä lisää!

Fixonomi tekee 

Meillä on oma, viimeisen päälle LVI-ammattilainen, joka huolehtii LVI-asennuksista. Palvelua ei siis tilata edelleen milloin mistäkin putkifirmasta, vaan tiedämme tasan tarkkaan, kuka asennuksen tulee tekemään ja menemme takuuseen siitä, että työn jälki on moitteetonta. Kyllä – tyytyväisyystakuumme on voimassa myös LVI-asennuksissa, kuten luonnollisesti myös vastuuvakuutus. 

Nyt, mene takaisin rautakauppaan, kulje vaikka lähtöruudun kautta, mutta vedä syvään henkeä ja näe kaikki siellä olevat tuotteet uusin silmin: nyt niille on myös asentaja. 💚

Takaisin blogiin

Artikkeliin liittyvät tuotteet

1 / 4